Vasaló, vasalók > Háztartási gép - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vasaló, vasalók > 8 weboldal. Kategória leírása: A mai vasaló ősét állítólag Kínában fedezték fel. Akkoriban még parázsló szén segítségével működött.

haztartasigep.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Profi Vasalás Budapesten
Profi Vasalás Budapesten
http://www.vasalokiraly.hu/

Vasalás Budapesten és környékén. Bízza ránk vasalnivalóját!

www.vasalokiraly.hu
Vasalás szolgálat
Vasalás szolgálat
http://www.vasalas.eu/

A Professional Ironing Service nagy szaktudású vasalónõi a legnagyobb gondosság és odafigyelés mellett vasalják ki ruháidat. A számodra legalkalmasabb idopõntban az egyik megbízható futárunk felveszi vasalnivalóidat otthonodnál, vagy a munkahelyednél, és 24 vagy 48 órán belül visszaszállítjuk kivasalt ruháidat.

www.vasalas.eu
Profi Vasalás Pécs
Profi Vasalás Pécs
http://www.profivasalas.com

Ruhatárát 24 órán belül gondosan kivasaljuk és díjmentesen, háztól házig otthonába, vagy akár a munkahelyére szállítjuk. www.profivasalas.com Hívjon minket a 06/20-553-6134 telefonszámon, vagy az online rendelés menüpont alatt. Rendszeres és alkalmankénti vasalást is vállalunk. Válassza ki a legalkalmasabb időpontot, amikor szeretné, hogy vasalatlan ruhákért a futárunk menjen. Vasalónőink átvizsgálják a vasalnivalókat és kiváló hozzáértéssel kivasalják a ruhákat tiszta és füstmentes környezetben. Kívánság szerint hajtogatjuk, vagy akasztjuk a ruhákat. A vasalásra szánt időt, fordítsa Családjára, Munkájára, Barátaira vagy a Saját magára! Eldöntheti mi a fontos Önnek!

www.profivasalas.com
Sziták
Sziták
http://www.complexlab.hu/kategoria/szitak-szitarazok

A Complexlab Kft. elektromágneses elven működő szitarázói nem igényelnek karbantartást, masszív felépítésük, kis helyigényük miatt praktikusan és hatékonyan látják el feladatukat.

www.complexlab.hu
Vasaló gyorsszerviz
Vasaló gyorsszerviz
http://www.ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=2023

Lehet a vasalónk akármilyen márkájú, a gyakori használat miatt egy idő múlva egyre kevésbé gőzöli át a vasalandó ruhát. Sőt ezen kívül más hibája is akadhat, nevezetesen, hogy a hálózati kábel textilbevonata kikopik, és kibújnak a vezeték szigetelt erei. Az egyik kellemetlen, a másik már veszélyes hiba, ám ezzel még felesleges a szervizbe futkosni, a hibák néhány perces munkával kijavíthatók, ha elég figyelmesen végezzük el.

www.ezermester.hu
Vasaló - 2K Aktív Kft
Vasaló - 2K Aktív Kft
http://k2netvill.addel.hu/products.php?prcategory=23883&PHPSESSID=14f74a3cba ...

1. Philips GC 2510 gőzölős vasaló R ... 6. Philips HI 570 gőzölős vasaló vezeték nélküli R ...

k2netvill.addel.hu
Hengeres vasaló ( Kalander )
Hengeres vasaló ( Kalander )
http://www.elektroprodukt.hu/html/hun/kalander.htm

A hengeres vasaló szublimációs textil festékek transzferálására, vagy diszperziós festékek hőkezelésére alkalmas berendezés. A hengeres vasalóval / kalanderrel a digitális nyomtatóval megnyomott tekercsben levő textiliák hőkezelése lehetséges.

www.elektroprodukt.hu
Árközpont - vasaló
Árközpont - vasaló
http://arkoz.hu/haztartas/kat/4b83cfad43360_Vasalo

Vasalók kiegészítők kellékek egy helyen. Minden ami háztartási gép egy helyen.Háztartási gépek kiegészítők kellékek.Nagy választékban versenyképes áron.

arkoz.hu
Oldal leírása
haztartasigep.wyw.hu: Háztartási gép: webáruház, márkaszerviz, szervíz. kenyérsütő gép, takarítógép, mosogatógép, klíma, konyhamalac, fritőz, hajszárító, mosógép, mérleg, páraelszívó, bojler, vasaló, hűtőgép, porszívó.
Gyűjteményünkben 399 válogatott háztartási gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 399 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27223