Tévé, televízió > Háztartási gép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tévé, televízió > 8 weboldal. Kategória leírása: Kiváló minőségű televíziók kaphatók szinte minden üzletben ahol háztartási gépeket forgalmaznak.
Szponzorált linkek
Toshiba
http://www.toshiba.hu/

A Toshiba több, mint 30 évvel ezelőtt kezdte meg működését Európában, és napjainkban nagyjából 4000 személyt foglalkoztat a régióban. A vállalat európai képviseleti irodája az Egyesült Királyságban működő, londoni székhelyű Toshiba of Europe Limited. A kereskedelmi tevékenység mellett a Toshiba kutatási és fejlesztési szervezetet is működtet Európában – ez a Toshiba vállalati szintű, Japán területén kívüli kutatási és fejlesztési szervezetek csupán egyike.

Toshiba
Grundig
http://www.grundig.hu/

A Grundig története · 1945-1954 · 1955-1964 · 1965-1974 · 1975-1984 · 1985-1994 · 1995-2004 · 2005... A Grundig világszerte · Grundig termék visszahívás ...

Grundig
LED televízió választék az LG-nél
http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/index.jsp

Nem mindennapi LED televízió kínálatát az LG-nél! Az LG valóban forradalmat visz véghez a LED televízió élmény terén - a szóban forgó, csodával határos LED televízió házimozi élményt jól ismert, sok év alatt megszerzett szakmai tapasztalata garantálja Önnek és kedves családjának. Fejlesztőcsapata számára a legnagyobb prioritású mi más lehetne, mint hogy vásárlói a lehető legtöbbet kapják - nem pusztán akkor, amennyiben LED televízió kínálatáról van szó, hanem az összes többi árujára nézve úgyszintén.

LED televízió választék az LG-nél
Plazma TV-k
http://www.muszakiudvar.hu/shop.php?todo=list&vcategory_id=27

HD Ready plazma TV, 1024 x 768 pixel, 2db HDMI, 20.000:1 kontraszt arány...

Plazma TV-k
Távirányító áruház
http://www.taviranyito-specialista.hu

Minőségi távirányítók széles választékát találhatja meg webáruházunkban. Eredeti és után-gyártott távirányítók. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, hiszen egyedi igényeket is kiszolgálunk.

Távirányító áruház
LED televíziók és áraik összehasonlítása
http://www.led-tv.hu

LED tv-k tulajdonságainak összehasonlítása gyártó, képernyő típusa, képernyő felbontás, képernyő méret, képfrissítési frekvencia, képarány, tuner típus, extra tulajdonság alapján, illetve, hogy alkalmas-e digitális műsorszórás vételére. Rendezési lehetőség a termékek ára és népszerűsége szerint. LED tv típusok hírei és cikkek a termékekről.

LED televíziók és áraik összehasonlítása
TV, televízió,
http://www.elektromania.hu/index.php?place=20&what=121

TV, televízió, TV készülék, televíziók, TVk, tévé, tévék ...

TV, televízió,
Panasonic-világrekord
http://infovilag.hu/hir-12924-panasonic-vilagrekord-300-millio.html

Ma jelentette be a Panasonic Corporation: október 7-én elhagyta a gyártósort a 300 milliomodik televízió, 56 évvel azután, hogy a vállalat 1952-ben megkezdte a tévékészülékek előállítását. Ezzel a Panasonic lett a világ első és mindeddig egyetlen televízió-gyártója, amelyik elérte ezt a mennyiséget.

Panasonic-világrekord
Hirdetések
Oldal leírása
haztartasigep.wyw.hu: Háztartási gép: webáruház, márkaszerviz, szervíz. kenyérsütő gép, takarítógép, mosogatógép, klíma, konyhamalac, fritőz, hajszárító, mosógép, mérleg, páraelszívó, bojler, vasaló, hűtőgép, porszívó.
Gyűjteményünkben 405 válogatott háztartási gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 405 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27267