Háztartási robotok, robotgépek > Háztartási gép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Háztartási robotok, robotgépek > 5 weboldal. Kategória leírása: Konyhai robotok, háztartási kis készülékek online értékesítése.
Szponzorált linkek
Robot
http://www.weldmatic.hu/

FANUC ipari robotok, rendszerépítés hegesztő robotok. ...

Robot
Artu Robot Áruház
http://www.boltertekelo.hu/shopinfo/1/53.html

Az Artu Robot Áruház háztartási robotok széles választékát kínálja: porszívó és fűnyíró robotokat. Jelenleg az iRobot Roomba takarító robotjai és a FriendlyRobotics fűnyírójai kaphatók. Választékunk folyamatosan bővül, hamarosan megkezdjük az Electrolox Trilobite, a Karcher, a Samsung és a Siemens porszívó robotjainak forgalmazását. A robotokat ingyen és kötelezettség nélkül próbálhatja ki budapesti, vagy Budapest környéki otthonában, kertjében.

Artu Robot Áruház
Intelligens robotok
http://www.sg.hu/cikkek/55558/intelligens_haztartasi_robotok

Eddig főleg a padlót takarították fel, ma már azonban ennél többet tudnak a háztartási robotok az Egyesült Államokban: őrzik a házat és virtuális programokat is megszerveznek.

Intelligens robotok
A házi robot lehet a jövő luxuscikke
http://www.deluxe.hu/cikk/20070306/a_hazi_robot_lehet_a_jovo_luxuscikke/

Évek óta több cégnél is folynak fejlesztések, hogy olyan robot-technológiát állítsanak elő, amelynek felhasználásával a jövőben valóban hasznos, házimunkát végző mesterséges intelligencia segíti majd az életünket. Az Asimov-féle utópia talán közelebb is van, mint gondolnánk.

A házi robot lehet a jövő luxuscikke
Közkedvelt robotok
http://tech.transindex.ro/?hir=5122

Padlófeltörlés helyett a házukat kezdik őriztetni robotokkal az amerikaiak – szakértők szerint ez annak a jele, hogy a robotok már Amerikában is sokkal nagyobb szociális érzékenységgel bírnak, még ha kevésbé emlékeztetnek is emberekre vagy háziállatokra, mint a Japánban és Dél-Koreában oly közkedvelt robotok. E két országban amolyan háziállatnak tekintik a robotokat, amelyek egyben családtagok is.

Közkedvelt robotok
Hirdetések
Oldal leírása
haztartasigep.wyw.hu: Háztartási gép: webáruház, márkaszerviz, szervíz. kenyérsütő gép, takarítógép, mosogatógép, klíma, konyhamalac, fritőz, hajszárító, mosógép, mérleg, páraelszívó, bojler, vasaló, hűtőgép, porszívó.
Gyűjteményünkben 405 válogatott háztartási gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 405 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27267