Mikrohullámú sütő, mikró > Háztartási gép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mikrohullámú sütő, mikró > 7 weboldal. Kategória leírása: A mikrohullámú sütőt egy amerikai mérnök fedezte fel.
Szponzorált linkek
Mikrohullámú sütők
http://www.olcsobbat.hu/haztartasi_gepek/mikrohullamu_sutok/

Digitális mikrohullámú sütő és forrólevegő-befúvásos sütő grillel, Belső térfogat 28 L, Mikrohullámú teljesítmény: 950W, Grill. ...

Mikrohullámú sütők
A mikrohullámú sütő
http://www.kfki.hu/fszemle/archivum/fsz0503/hartlein0503.html

A mikrohullámú sütő megalkotása - sok más nagy találmányhoz hasonlóan - a véletlennek köszönhető. Egy amerikai mérnök, Percy Spencer egy radaralkatrész kifejlesztésén dolgozott 1946-ban (a radar hullámai is a mikrohullámú tartományba esnek). Az egyik nap egy szelet csokoládét vitt magával a laboratóriumba, amit letett az asztalra az egyik mikrohullámokat kibocsátó készülék mellé. A csoki helyén hamarosan csak az olvadt massza folydogált... Hazánkban a mikrohullámú sütő az 1980-as évek első felében jelent meg a kereskedelmi forgalomban. Mára mintegy másfélmillió készülék került a háztartásokba. Megkönnyíti életünket, azonban sajnos sokan helytelenül használják, sokan pedig félnek tőle. Ennek oka elsősorban a fizika tudás hiányában keresendő.

A mikrohullámú sütő
LG - mikrohullámú sütő készülékek
http://www.lg.com/hu/haztartasi-elektronika/mikrohullamu-suto/index.jsp

Mit kíván? Egy hibátlanul működő mikrohullámú sütő gondtalanabbá tenné Önt? Az az örömteli helyzet, hogy az LG árucikkei között csak valóban jó minőségű mikrohullámú sütő modellek találhatóak! Fussa csak át a híres LG cég mikrohullámú sütő kínálatát Ön is! Mert a tájékozódás jó dolog.

LG - mikrohullámú sütő készülékek
Sütő, tűzhely a markabolt.hu-tól - AEG, Zanussi, Electrolux
http://www.markabolt.hu/suto

A markabolt.hu AEG, Electrolux és Zanussi termékeket forgalmaz a konyha és a háziasszonyok szolgálatára: a sütő energiatakarékos és könnyen tisztán tartható termék, mely modernné és kényelmessé teszi az otthoni munkát. Energiatakarékos és megbízható márkák a markabolt.hu-tól.

Sütő, tűzhely a markabolt.hu-tól - AEG, Zanussi, Electrolux
Mikrohullámú sütő ...
http://www.ebolt.hu/category125-Mikrohullamu_suto.html

Mikrohullámú sütő méretei mellet a térfogata is meghatározó. A legkisebb készülékek 14 literesek, de ha a mikróban például pizzát szeretne melegíteni, akkor érdemes legalább 17 literest vásárolnia. Ezenkívül a forgótányér átmérőjét is vegye figyelembe, amikor mikrót választ magának.

Mikrohullámú sütő ...
Árközpont - mikrohullámú sütők
http://arkoz.hu/haztartas/keres/mikro

Mikrohullámú sütők kiegészítők egy helyen. Minden ami háztartási gép egy helyen.Háztartási gépek kiegészítők kellékek.Nagy választékban versenyképes áron.

Árközpont - mikrohullámú sütők
Mikrohullámú sütőt keres?
http://www.fagor.hu/index.php?id=18&p=2&t=11&gclid=COuEx_TQl5cCFRHgXgod-Q5p-w

20,24 és 30 literes, beépíthető modellek a Fagortól. Nézze meg!

Mikrohullámú sütőt keres?
Hirdetések
Oldal leírása
haztartasigep.wyw.hu: Háztartási gép: webáruház, márkaszerviz, szervíz. kenyérsütő gép, takarítógép, mosogatógép, klíma, konyhamalac, fritőz, hajszárító, mosógép, mérleg, páraelszívó, bojler, vasaló, hűtőgép, porszívó.
Gyűjteményünkben 405 válogatott háztartási gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 405 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27267