Centrifuga > Háztartási gép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Centrifuga > 5 weboldal. Kategória leírása: Centrifuga értékesítés, centrifuga márkák, forgalmazók listája.
Szponzorált linkek
Csertex Kft
http://www.csertex.hu/index.php?page=centrifugak

A Sigma a világ egyik vezető laboratóriumi centrifuga gyártója. A termékskálán a mikrocentrifugától, amilyen a Sigma 1-14 (kapacitás: 24 x 1,5 - 2,2 ml, max. fordulat 14.600 fordulat/perc) a nagy kapacitású, Sigma 8K10 hűthető, álló centrifugáig (kapacitás: 6 liter szögrotor, 12 x 1 liter lengőrotor esetén, sebességtartomány: 100-10.500 fordulat/perc) bármilyen készülék megtalálható a felhasználó igényeinek megfelelően. A megfelelő berendezés kiválasztásához kérje munkatársaink segítségét.

Csertex Kft
Kühlker Kft
http://www.kuhlker.hu/

A Kühlker Kft. 1990-ben alakult. Neve a társaság eredeti tevékenységi körét tükrözi, amely hűtőbordák és elektromos kapcsolószekrény-hűtő berendezések kereskedelmét, illetve német partnerektől történő beszerzését jelentette.

Kühlker Kft
Primus
http://www.primusmosodaipar.hu/

A Primus több mint 75 éve gyártja a professzionális mosodaipari műszaki berendezéseket. A tapasztalat know-how eredményeként létrejött az a kitűnő minőségű komplex termék sorozat, mely megbízhatósága és műszaki előnyei már igen sokszor bizonyították helyüket a világban. Az összes gép szerkesztése biztonságos, energiatakarékos és egyben teljesíti az anyag feldolgozás iránti kitűzött legmagasabb szintű követelményeket.

Primus
Danube Hungária Kft
http://www.danubehungaria.hu/

A már közel 60 országban képviselt és világszerte népszerű Danube International megérkezett Magyarországra. Több, mint fél évszázada elkötelezett a professzionális mosodai gépek gyártása és fejlesztése területén. A Danube Hungária Kft. megtisztelő feladata, hogy megismertesse és megszerettesse Önökkel a Danube márka csúcsminőségű, professzionális mosodai gépeit. Magyarországon is kitűzött célunk, a minőség, a gazdaságosság és a teljesítmény fokozása a professzionális mosodai gépek területén.

Danube Hungária Kft
Hajdu centrifuga alkatrészek
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_id=2969&cat=106231

Hajdu centrifuga alkatrészek - Heilmann háztartásigépalkatrész ...

Hajdu centrifuga alkatrészek
Hirdetések
Oldal leírása
haztartasigep.wyw.hu: Háztartási gép: webáruház, márkaszerviz, szervíz. kenyérsütő gép, takarítógép, mosogatógép, klíma, konyhamalac, fritőz, hajszárító, mosógép, mérleg, páraelszívó, bojler, vasaló, hűtőgép, porszívó.
Gyűjteményünkben 405 válogatott háztartási gépek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 405 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 27267